Om

Jag heter Lovisa Malabeux och jag driver en lite kattuppfödning tillsammans med mina två barn och min man. Vi bor utanför Uppsala i ett radhus med en hund och tre katter. Jag jobbar som sjuksköterska på akademiska sjukhuset. Katter har jag haft sedan jag var liten med den Norska Skogkatten kom jag i kontakt med först 2007 då jag hade turen att träffa en vacker kattfröken som gjorde mig nyfiken på rasen. Min första skogkatt köpte jag 2008. Hon hette Enstigen's Hilma och var min ögonsten. Jag behöll även en hona efter henne som jag döpte till Baby be mine, Båda är numera i katthimlen av olika orskaker.

Mitt stamnamn valde efter mina barns namn och jag är även diplomerad uppfödare. Jag brukar ta ca en kull om året och har oftast bara haft en fertil hona åt gången. Någon egen hane har jag aldrig haft än så länge men i framtiden kanske även det blir en möjlighet,

Jag försöker åka några gånger per år på utställningar inom rimligt avstånd från där vi bor. Alltid kul att träffa likasinnade människor.

Copyright © All Rights Reserved